diplomatura

EN INTERPRETACIÓ
PER A CÀMERA

2024 - 2026

INFORMACIÓ GENERAL

Inici el 16 de setembre
del 2024

Duració
2 ANYS (970 hores)

Dies
Dll, dx i dv / Dt, dj i dv

Horaris
Matins de 9:30 a 14:30 h
Tardes de 16:00 a 21:00 h

Preus i pla d’estudis
Consulta a info@estudikarloff.com

PLACES LIMITADES!
14 per grup

LA NOSTRA FILOSOFIA

La filosofia de l'Estudi es basa a crear un pont entre l'etapa acadèmica i la professionalització en la indústria. A Karloff, l'alumnat assolirà les tècniques i el coneixement personal necessari per comprendre les bases de l'ofici interpretatiu. L'autoconeixement i la reflexió personal tindran una forta presència en la formació com un dels pilars de la diplomatura. Aquesta experiència més holística es convertirà en una rutina més del treball setmanal perquè l'intèrpret confiï en ell mateix, abraci qui és, com és i el que pot oferir al sector amb la seva presència i actitud i pugui afrontar amb destresa els futurs reptes professionals.

OBJECTIUS

Aquest curs proporciona una formació completa per ser un actor o actriu professional. Al llarg de dos anys aprendràs i descobriràs tècniques en actuació, veu, moviment, estudis crítics i contextuals, humanitats... T'acompanyarem al llarg del teu desenvolupament personal i professional al llarg de la formació i sempre que ho necessitis perquè consolidis les eines necessàries i l'esperit per crear una llarga carrera com a intèrpret de cinema, televisió i arts escèniques.

Classes pràctiques i intensives on treballaràs constantment amb la càmera i l'escenari per desenvolupar la teva tècnica per continuar adquirint les habilitats necessàries per a la professió d'actor i actriu.

Per poder representar a altres personatges
has de tenir un coneixement profund dels teus propis pensaments i accions.

A QUI VA DIRIGIT

Majors de 18 anys (o complir-los durant el primer curs de la diplomatura) que vulguin construir el seu futur com a intèrprets per a cinema i televisió i que vulguin enfortir la seva carrera, estudiant i entrenant de la mà dels millors de la indústria i professionals en actiu.

HORARIS I GRUPS

Les opcions horàries estan expressament pensades perquè els alumnes puguin combinar la formació amb altres activitats professionals. La formació de l’estudi es durà a terme 3 dies per setmana amb opció de matí o tarda amb un total de 5 hores per jornada. Els grups estaran formats per un màxim de 14 alumnes.

PROVES D'ACCÉS

No és obligatori cap requisit acadèmic, però caldrà superar un procés de selecció previ que tindrà lloc al mes de JUNY 2024.

Les proves d'accés són gratuïtes.

diplomatura

INSCRIPCIONS OBERTES 2024-26

Si desitges més informació o vols venir a vistar-nos, posa’t en contacte amb nosaltres a info@estudikarloff.com