Estudi Karloff és una escola orientada a la formació
d’actors i actrius especialitzada en cinema, televisió i publicitat. Proporciona les eines per a la creació d’una actuació segura i honesta.

HISTÒRIA

Estudi Karloff es va fundar l'any 2018 a Barcelona, per Pep Armengol, Luci Lenox, Lluïsa Castell, Jaume Viñas i Núria Deulofeu. Junts van desenvolupar la filosofia de l'escola que volien construir i van dissenyar els primers cursos especialitzats en càmera per a adults i per a joves aprenents.

Amb els anys han ampliat l'espai, la formació i l'equip docent, creant una escola que tothom se la sent molt pròpia, procurant tenir relacions amb l'alumnat properes i personalitzades, i oferint formacions per a tot tipus d'estudiants: joves, adults principiants i professionals que volen seguir entrenant i ampliant coneixements.

L'any 2023 han obert una de les formacions més ambicioses, la Diplomatura Karloff, una formació de dos anys especialitzada en càmera holística i molt orientada a l'intèrpret i la indústria. La humanitat i la professionalitat són els puntals d'aquesta escola.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Estudi Karloff som una escola d’interpretació que t'ajuda a preparar-te per al món real. Amb els nostres programes d'actuació davant de la càmera, t'ensenyem a desenvolupar les teves habilitats, a treballar en equip i a crear personatges genuïns començant des de tu, indagant en el que et fa ser un intèrpret únic.

Els nostres docents són professionals experimentats que treballen en la indústria, persones compromeses i apassionades pel seu treball. Et donaran l'entrenament que necessites per començar la teva carrera o continuar entrenant si ja ets professional, incloent els fundadors de l'escola: Pep Armengol i Luci Lenox.

Fruit de l’experiència i la innovació, els nostres programes formatius són holístics. T'ensenyem a crear espais per ampliar la teva creativitat, confiança i valentia. Perquè puguis sentir-te autònom/a no només actuant sinó també dissenyant la teva carrera.

I sobretot, sempre generant comunitat. Per això ens agrada tant convocar masterclass, festes i trobades entre alumnes i professionals. Perquè com en la indústria, som un gran equip.

L'ESPAI

L'escola està ubicada al barri bohemi de Gràcia, al centre de Barcelona. Ofereix dues plantes baixes úniques, àmplies i plenes de carisma que enamoren a tothom qui hi entra.

L'edifici principal consta de tres sales (rebedor, menjador i plató), una cuina i un pati típic de Gràcia. El plató és el més utilitzat per entrenar i rodar, té un fons infinit (actualment gris) perfecte per a shootings de fotos i vídeos.

L'espai complementari és més diàfan: ofereix un plató i un menjador, a més d'un pati de llums molt agradable a l'hivern. Aquest espai també està obert a ser llogat en temporades de vacances escolars (estiu, Nadal i festius) a productores, companyies de teatre o altres negocis que tinguin la necessitat d'utilitzar-lo.

RESERVES

Ambdós espais disposen d’aïllament acústic, lavabos, aire condicionat i calefacció.

Si desitges reservar l'espai, posa't en contacte amb nosaltres al correu info@estudikarloff.com