Formació Estiu 2024
Joves

Formació Estiu 2024

Aquest juliol de 2 a 4 setmanes

DATES

-> De l’1 al 12 de juliol de 2024 

-> Del 15 al 26 de juliol de 2024

Es pot escollir l'opció de fer tot el mes sencer, amb la garantia de tenir diferents professors, diferents assignatures i diferents materials!

HORARI

︎︎︎Grups matins (de dilluns a divendres) de 10.00 a 14.30 h

Grups tardes (de dilluns a divendres) de 16.00 a 20:30 h

PREU

Formació de 2 setmanes  (45 hores lectives): 425 €

Formació de 4 setmanes (90 hores lectives): 750 €  (té un 12% descompte)

Ex/alumn@s Karloff formació de 2 setmanes: 382,5 €  (10% descompe)

Ex/alumn@s Karloff formació de 4 setmanes: 675 € (10% descompte)

Inscriure's
10% de descompte ex/alumne Karloff

Durant la formació de 2 o 4 setmanes (a escollir), es vol aconseguir una immersió total de l'alumnat en el llenguatge cinematogràfic, treballant diferents assignatures perquè pugui conèixer tots els punts de vista de la formació i l'ofici de l'intèrpret.

El treball troncal durant aquestes 45 o 90 hores de classe serà l'assignatura d'interpretació davant la càmera. Es treballarà amb dos professors/es per tal de conèixer diferents maneres d'enfocar les eines interpretatives, i complementen la formació diverses classes de tècnica com veu i respiració, entrenament actoral, teoria del cinema, història del cinema, guió o masterclass de selftapes per començar a fer les primeres passes per professionalitzar la passió d'actuar.

La filosofia de treball de l'escola es basa en reforçar els trets únics de cada persona, potenciar tot allò que la fa diferent i explorar totes aquelles qualitats que fins ara podien haver quedat invisibles. En el cas dels i les alumnes que us inicieu, us ajudarem a ampliar les eines comunicatives, superar les barreres com la vergonya o el respecte a la càmera i a familiaritzar-vos amb el mitjà audiovisual.

Al final del curs s'enviaran les escenes editades i treballades a l’alumnat per tal que guardeu el material, el tingueu de record, i pugueu seguir evolucionant com a intèrprets, podent-lo utilitzar en qualsevol situació.

A banda d'adquirir tots aquests coneixements, l'alumnat viureu un estiu de cine coneixent companys de tota Catalunya i actors i actrius professionals en actiu que faran d'aquestes 2 o 4 setmanes a Karloff, un estiu inoblidable!

Places limitades amb grups molt reduïts (12 alumnes / grup). Els grups es formen a partir de l'experiència de l’alumnat, les edats i segons la franja horària que s'esculli (matins o tardes).

Testimoni

“Una formació divertida, carismàtica, brutal”

“Ha estat un punt de llum i aprenentatge molt gran. Molt completa i enriquidora. Tot molt ben organitzat. El grup un plaer immens”

Ojala pogués repetir-la cada dia

Quan acabes no ets la mateixa persona de quan vas començar.

Una experiència única on cada dia es viuen coses molt diferents

Una oportunitat per conèixer persones increïbles i amb objectius semblants als meus. He aprés moltíssim!

Ferran Vilajosana

Ferran Vilajosana

L’actor es va formar entre Barcelona i Madrid i va començar la seva trajectòria teatral l’any 2000 amb Novecento, el pianista del océano dirigida per Fernando Bernués.

Fins al 2006, segueix fent teatre amb Calixto Bieito, Joan Ollé, Jango Edwards, quan compagina les taules amb les 8 temporades del ClubSuper3 o, recentment, a Com si fos ahir a Tv3. En televisió el veiem a El Corazón del Océano i a Amar es para siempre a Antena3. En cine també participa en pel·lícules com Tengo ganes de tí de Fernando Gonzalez Molina, Gente que viene y bah de Patrícia Font o La Jauría de Carlos M. Ferrera.

Tot i la carrera audiovisual que el porta a Madrid, allà torna a fer teatre amb produccions com El Cojo de Inishmann, Los hermanos Karamázov o Sueños, totes dirigides per Gerardo Vera. Les seves últimes produccions a Barcelona han estat La Tendresa d’Alfredo Sanzol, La importància de ser Frank dirigida per David Selvas o El temps i els Conways dirigit per Àngel Llàcer. 

Llegir-ne més
No items found.
Núria Deulofeu

Núria Deulofeu

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i emprenedora, també és cofundadora de la companyia teatral Dara, amb qui ha actuat a iMe, Mars Joan, Likes, Claqué o no, Els pastorets de la Martina i El Catalón.

Nominada als Premis Butaca per la seva Rosalina al clàssic Com us plagui de Shakespeare i amb diversos reconeixements televisius, ha actuat en múltiples sèries, llargmetratges i obres de teatre, entre elles Who is Erin Carter, coproducció de Netflix i Left Bank Pictures, La Riera, Buga Buga, Ventdelplà i al programa satíric Polònia, entre d’altres.

Darrerament, ha acabat les gires dels espectacles Kalumba, dirigida per Iago Alonso i Violències masclistes, projecte que també ha produït.

Té una àmplia experiència impartint classes a adolescents i aporta una combinació de frescor i coneixements per assegurar que els joves iniciïn la seva carrera amb passos sòlids. Molts dels seus joves alumnes ja treballen en produccions com Élite, Jo Mai Mai, La Academia, La mirada de la Fiona, El maestro que prometió el mar... 

Darrerament també ha estat treballant de coach per adolescents a pel·lícules nacionals en set com en el projecte Millor lallengua.

Llegir-ne més
No items found.
Àlex Maruny

Àlex Maruny

Àlex Maruny, actor nascut a Barcelona, es forma al Centre de l'Actor de Lorena García de les Bayonas i a l'escola Estudi per l'Actor de Laura Jou. També ha participat en diferents workshops de John Wild, Mel Churcher i Juan Codina.

En l'àmbit audiovisual, comença la seva carrera cinematogràfica amb el projecte A 3 metros sobre el cielo de Fernando G. Molina, i posteriorment participa en pel·lícules com El club de los incomprendidos de Carlos Sedes, Barcelona Nit d'Hivern de Dani de la Orden o Promoción Fantasma de Javier Ruiz Caldera, entre d'altres. També l'hem vist a sèries de televisió com Polseres Vermelles, Drama, Cites, Benvinguts a la família o L’última nit del karaoke.

Internacionalment, ha treballat en diferents pel·lícules com Risen de Kevin Reynolds, The Promise de Terry George o Escape Room d'Adam Robitel.

Actualment compagina el seu treball d'actor amb la realització audiovisual.

Llegir-ne més
No items found.
Damià Serra

Damià Serra

Graduat a l'ESCAC en l'especialitat de Direcció. El seu primer curtmetratge, "EN LA AZOTEA" es va estrenar a la Berlinale i va estar nominat als Goya i Gaudí 2017. L'han seguit "YO NUNCA" i "MOROS EN LA COSTA", amb divers recorreguts nacionals i internacionals. En teatre ha escrit i dirigit "PAU", una obra de microteatre que combinava teatre amb cinema i que va estar 14 setmanes a Barcelona i 7 a Madrid.

Ha coescrit i ha codirigit la sèrie “DIECIOCHO”, per la plataforma PlayZ conjuntament amb À punt i IB3. És una una història d’amor i d’immigració en l’adolescència que està en fase de postproducció. Com a director i guionista també ha treballat pel productor Fernando Bovaira i la seva productora MOD.

Actualment combina la docència en diversos centres d’interpretació i de cinema amb la preproducció del seu primer llargmetratge, “FINDE”.

Llegir-ne més
No items found.
Joana Vilapuig

Joana Vilapuig

Va néixer a Sabadell el 23 d'octubre de 1994. Ha fet cursos de teatre al Col·legi del teatre (2010), a l’estudi Nancy Tuñón (2011) a Eòlia (2014) i a l’Estudi per l’actor de Laura Jou (2014-2016), també ha cursant estudis a l’Institut del teatre de Barcelona (2015-2016). També ha estudiat Neutrel Mask a l’Escola Jacques Lecoq de París (2014) i ha fet diferents cursos a la Sala Becket amb Andrés Lima, Julio Manrique (2013) i  Javier Daulte (2016) 

Ha participat en la sèrie de TV3 Polseres vermelles (2010- 2012)de Pau Freixas, en el paper de Cristina (protagonista), i a la minisèrie Olor de colònia. En cinema ha participat  com a protagonista a “L’artèria invisible” (2014) de Pere Vilà i ha interpretat papers secundaris a “Palmeras en la nieve” (2014) de Fernando González Molina i a “My first hay way” (2015) de Kevin Meul. 

En teatre ha actuat en obres com ara “Pedro Páramo” de Pau Miró (2015), les “Bruixes de Salem” d’Andrés Lima (2016) i “Oh mami” de Nico&Sunset (2019). 

Va participar com a guionista de la pel·lícula “El sitio de Otto” d’Oriol Puig (2017) i també com intèrpret amb el paper de Nola (protagonista) ​​ i recentment, ha creat i escrit la sèrie "Selftape" conjuntament amb Mireia Vilapuig, sent també les dues productores executives i actrius en la sèrie. 

Llegir-ne més
No items found.
Maria Calvet

Maria Calvet

Graduada per l'Institut del Teatre, en l’especialitat de text, acaba la seva carrera a l’escola Rose Bruford College, d’Anglaterra. Com actriu ha treballat a muntatges teatrals com “Afanys d’amor perduts” al Teatre Nacional de Catalunya, a l’òpera “Manon Lescaut” al Gran Teatre del Liceu o a nivell internacional amb l’obra de teatre “Traumatikon” al Festival Fringe d’Edimburgh, sota la direcció de Teresa Welminska i Adrzej Welminski (Cia. Cricot 2- Tadeusz Cantor). Co-
creadora de la companyia Tastets de Shakespeare i La Depredadora, a on ha pogut desenvolupar la seva faceta de dramaturga i directora.

Ha participat a les sèries de televisió “La Riera”, “Com si fos ahir” (TV3), el llargmatratge “Els passos perduts” de Jordi Cadena, el curtmetratge “Podria”, de Jordi Perdigó i Cristina Aldehuela o el curtmetratge “Newland” d’Ignacio Casals. La seva última feina ha estat a “ Un nuevo amanecer” (Atresplayer). Actualment es troba rodant el llargmatratge “Tras la grieta”, d’Adrià Cerezo.

Compagina la seva feina d’actriu amb la faceta de professora d’arts escèniques amb més de deu anys d’experiència, i sempre intenta mantenir-se activa en el seu creixement com actriu.

Llegir-ne més
No items found.
Cristian Valencia

Cristian Valencia

Comença la seva carrera com a actor en sèries de televisió com Hospital Central (2008), Sin tetas no hay paraíso (2009), Pelotas (2010), Toledo (2012) i El secreto de Puente Viejo (2013).

L’any 2014, va interpretar el seu primer paper com a protagonista a la sèrie Aquí paz y después gloria i, més endavant, vam poder veure'l en sèries com Cites i Buscando el norte (2015).

Al 2013, va començar a combinar la carrera d'actor amb la de productor i creador en pel·lícules com Barcelona Nit d'estiu de Dani de la Orden i El Cadaver de Anna Fritz de Hèctor Hernández Vicens (Secció Oficial a El festival de Sitges).

Al món cinematogràfic, va seguir el seu camí com a actor en projectes com Barcelona Nit d'hivern (2015) de Dani de la Orden, Contratiempo(2016) d'Oriol Paulo i, com a protagonista, Blue Rai (2017) de Pedro B. Abreu, la qual va ser guanyadora del Premi del Públic al Festival de Màlaga.

Els seus treballs més recents com a creador, productor i actor són la sèrie L'última nit del Karaoke i el llargmetratge 42 segundos, pel·lícula que narra la creació de l'equip olímpic de waterpolo de Barcelona 92. Actualment, acaba de rodar com a actor la sèrie A muerte de Dani de la Orden.

Llegir-ne més
No items found.
Clara Garcés

Clara Garcés

Actriu. Llicenciada en interpretació per l'Institut del Teatre de Barcelona. Anteriorment, es forma com a actriu en l'estudi de Nancy Tuñón i Jordi Oliver.

Com a actriu ha participat en obres com: "Barcelona contra la paret" (Festival Grec'16, Fira Tàrrega '16, Temporada Alta '16, Antic Teatre i Teatre el Barri), "Els dies que vindran" (Temporada Alta '17), "El mateix dia. La mateixa hora. El mateix lloc" (TNC), "Bats & Clubs" (Festival Shakespeare '14) o "Jo després del teu" (Teatre Tantarantana), entre altres. Ha escrit i dirigit les obres "16 francs amb 29 cèntims" (una biografia d'Amparo Poch) i "Fadwa".

És fundadora de la companyia La Publica/Hui Basa dirigida per Lali Álvarez, amb la qual treballa des de 2015. En cinema participa com a actriu en "La Festa d'Adam", llargmetratge dirigit per Santiago Lapeira (2008) i protagonitza "Numen", curtmetratge de Lucca Saavedra (2015). En televisió l'hem pogut veure en sèries com "La Riera" (TV3) i "Mira lo que has hecho" (El Terrat/Movistar+).

Llegir-ne més
No items found.
Eleazar Masdeu

Eleazar Masdeu

Nascut a Barcelona el 1988, és actor llicenciat en interpretació de text per l'Institut del Teatre (2011-2016). També es forma com actor al Col·legi de Teatre (2008-2011) i a l'Atelier Barcelona (2007-2008). Rep classes de cant, de ritmes llatins i  balls de saló, i també de jazz, contemporani i clàssic a l'Escola de Ballet Carles Ibáñez. Treballa en muntatges com Up all night (Festival Shakespeare 2014, Almagro Off 2015, Mostra de Teatre de Barcelona 2015, dir. Judit López i Aleix Duarri) i Ròmul, el gran (Teatre Tantarantana 2016, dir. Marta Domingo), amb la companyia Els McGregor Teatre, One arm (Teatre Akadèmia 2017) dirigit per Agustí Estadella, Alícia (Sala Atrium 2017, dir. David Maqueda i Pablo Ley) amb la companyia Menú Teatral i Titus Andrònic, dirigit per a Israel Solà amb la companyia Parking Shakespeare (Festival Grec 2019). Forma part dels muntatges musicals Ningú és un Zombi (Teatre Regina 2018, dir. Joan Rigat) i Els joves combustibles (Teatre del Sol 2018, dir. Hugo Guzmán) amb la companyia Teatro Calánime, Pedra i sang (Monestir de Sant Cugat, dir. Dolors Vilarasau), Shakespeare on the beat (gira per Catalunya, dir. Moisès Maicas) i Geronimo Stilton i la volta al mon en 80 dies (Tibidabo, dir. Enric Llort) entre d'altres. Ha actuat a l'estranger amb els espectacles Amnè(I)s(T)ia (dir. Chokri Ben Chikha a la Sala Beckett, Temporada Alta, Bèlgica i Holanda 2018-2019) amb la companyia ITTeatre, i El retablillo de Don Cristóbal (gira per Itàlia 2019, dir. Maurizio Azzurro) amb la companyia italiana La Mansarda-Teatro dell'Orco. També ha participat en diferents curtmetratges (Joaquim Oristrell, Laia Foguet, Juanma Requena, Pedro Celma, Abel Pau, Juncal Trenco o Adirà Guxens) i videoclips (Jordi Figueras o Marc Pallarès), així com en la pel·lícula guardonada amb el premi Gaudí a millor TVMovie, Ebre, del bressol a la batalla, de Roman Parrado, El sueño del escorpión, de Carlos M. Chanca, guanyant premi a millor actor de repartiment a LHIFF, Tríptico (2023) i les sèries de televisió La Riera (TV3 2016-2017) i Desaparecidos (Amazon Prime 2020).

Llegir-ne més
No items found.
video preview thumbnail
No items found.

Reserva la teva plaça ara!

Inscriure's

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a info@estudikarloff.com

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a joves@estudikarloff.com