Formació anual 2024 - 2025
Joves

Formació anual 2024 - 2025

D'octubre a juny (2,5h / setmana)

DATES

Del 9 d'octubre del 2024 al 14 de juny del 2025.

-> Dies festius (no hi haurà classes): dissabte 12 d'octubre, divendres 1 de novembre, divendres 6 i dissabte 7 de desembre, vacances de Nadal (del 21 de desembre al 7 de gener de 2025), vacances de Setmana Santa (del 13 al 20 d’abril del 2025) i dijous 1 de maig de 2025.

HORARI

-> Dimecres:

de 16:00 h a 18:30 h

o de 18:30 h a 21:00 h

-> Dijous:

de 16:00 h a 18:30 h

o de 18:30 h a 21:00 h

-> Divendres:

de 16:00 h a 18:30 h

-> Dissabte:

de 10:00 h a 12:30 h

o de 12:30 h a 15:00 h

PREU

Matrícula del primer any de Karloff: 50€

-> Pagament anual: 775 €/curs complet (10% de desccompte)

-> Quota trimestral: 860€ en total, dividits en:

Primer trimestre: 380€

Segon trimestre: 330€

Tercer trimestre: 150€

Inscriure's
10% de descuento para ex/alumn@s Karloff

Formació especialitzada en interpretació davant de càmera de 2,5 hores per setmana per a joves a partir de 12 anys que vulguin iniciar-se o convertir-se en professionals de la interpretació de cinema i televisió.

Treballant amb la càmera des del primer dia per familiaritzar-se amb la sensació de ser observats, els alumnes entrenaran la comunicació, la veu, el cos, les emocions i la creativitat per a revelar la seva veritat més sincera en actuar i descobrir l'essència que els diferenciarà de la resta dels artistes.

L'Estudi Karloff vol ser el pont que connecti l'etapa de formació de joves talents amb el cinema i la televisió. Tots els docents de joves treballen activament també com a intèrprets i/o director/ess, i a més d'això, Karloff es diferencia perquè:

  • els grups són molt reduïts, màxim 12 estudiants per grup
  • es treballa amb material i equip tècnic professional,
  • les escenes i monòlegs grabats i editats es lliuren als estudiants al final del curs,
  • i els estudiants reben consells i orientació perquè puguin començar a fer càstings.

I ser Karloff té molts avantatges! A més de les classes regulars, aquesta formació anual també ofereix una sèrie d'activitats gratuïtes que ajuden a l'alumant a connectar-se amb altres estudiants i formar una comunitat de joves talents. Aquestes activitats inclouen:

  • 3 classes magistrals amb professionals de la indústria al llarg de l'any
  • formar part de la borsa Karloff par estar al dia dels càstings,
  • formació addicional sobre direcció i història del cine,
  • festes i trobades amb la resta de l'alumant de Joves Karloff
  • i una sessió de fotos professional perquè tinguis el teu book!

L'Estudi Karloff vol transmetre els valors del compromís i el treball en grup, i és per això que per a poder accedir a la sessió de fotos, els estudiants han d'haver assistit al 80% de les classes.

Fes el salt! T'espera un any de cine ;)

Places limitades amb grups molt reduïts (14 alumnes/grup). Els grups es formen segons edat, experiència i preferència horària.

Testimoni

"Aprenentatge, descobriment, joc, experiment, autoconeixement, diversio, felicitat, vida. Sí, ja el recomano ja, jajajajajaja ;)."

Una gran experiência i aprenentatge. Si algú es vol dedicar a la indústria que no ho dubti. Molt recomanable.

Profesional i divertit, jo recomanaria l'estudi Karloff a tothom que vulgui provar la interpretació davant de cámara.

Núria Deulofeu

Núria Deulofeu

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i emprenedora, també és cofundadora de la companyia teatral Dara, amb qui ha actuat a iMe, Mars Joan, Likes, Claqué o no, Els pastorets de la Martina i El Catalón.

Nominada als Premis Butaca per la seva Rosalina al clàssic Com us plagui de Shakespeare i amb diversos reconeixements televisius, ha actuat en múltiples sèries, llargmetratges i obres de teatre, entre elles Who is Erin Carter, coproducció de Netflix i Left Bank Pictures, La Riera, Buga Buga, Ventdelplà i al programa satíric Polònia, entre d’altres.

Darrerament, ha acabat les gires dels espectacles Kalumba, dirigida per Iago Alonso i Violències masclistes, projecte que també ha produït.

Té una àmplia experiència impartint classes a adolescents i aporta una combinació de frescor i coneixements per assegurar que els joves iniciïn la seva carrera amb passos sòlids. Molts dels seus joves alumnes ja treballen en produccions com Élite, Jo Mai Mai, La Academia, La mirada de la Fiona, El maestro que prometió el mar... 

Darrerament també ha estat treballant de coach per adolescents a pel·lícules nacionals en set com en el projecte Millor lallengua.

Llegir-ne més
No items found.
Àlex Maruny

Àlex Maruny

Àlex Maruny, actor nascut a Barcelona, es forma al Centre de l'Actor de Lorena García de les Bayonas i a l'escola Estudi per l'Actor de Laura Jou. També ha participat en diferents workshops de John Wild, Mel Churcher i Juan Codina.

En l'àmbit audiovisual, comença la seva carrera cinematogràfica amb el projecte A 3 metros sobre el cielo de Fernando G. Molina, i posteriorment participa en pel·lícules com El club de los incomprendidos de Carlos Sedes, Barcelona Nit d'Hivern de Dani de la Orden o Promoción Fantasma de Javier Ruiz Caldera, entre d'altres. També l'hem vist a sèries de televisió com Polseres Vermelles, Drama, Cites, Benvinguts a la família o L’última nit del karaoke.

Internacionalment, ha treballat en diferents pel·lícules com Risen de Kevin Reynolds, The Promise de Terry George o Escape Room d'Adam Robitel.

Actualment compagina el seu treball d'actor amb la realització audiovisual.

Llegir-ne més
No items found.
Pol Sanuy

Pol Sanuy

Pol Sanuy és actor, cantant i director. Comença la seva formació artística de petit al seu barri, Sant Andreu, aprenent música i cant.  Descobreix el teatre musical i acaba estudiant a l’escola Aules · Arts Escèniques on es gradua en el Recorregut de Formació Professional.

Com a actor, s’estrena en l’àmbit audiovisual, participant a la sèrie internacional Crossfire (BBC i RTVE). Ha treballat en musicals com Carrie, el musical i Tom Sawyer Detectiu. En text, protagonitza l’espectacle Transbord de Sebastià Portell i participa als espectacles  Sín Título i Bailando con Lobos de cia la Danesa. Forma part de l’enregistrament del disc DOMVS, amb música original de Núria Llausí i exposició al Teatre Maldà i del disc Capítols, d’Eric Serrano, presentat al Teatre Condal. 

A més, imparteix classes de teatre i cant a diferents centres de Barcelona i recentment treballa com a coach actoral del elenc infantil de La Historia Interminable, al Teatre Apolo. 

Llegir-ne més
No items found.
David Marsol

David Marsol

David Marsol és un actor metòdic, perfeccionista i insaciable.

Va iniciar els seus estudis a Plató de Cinema, on es va graduar en interpretació teatral i davant de càmera. També a fet diversos cursos de màscara neutra, mim, control corporal, lluita escènica, teatre físic i d’especialista d'escenes de risc.

Porta treballant amb la companyia de La Fura dels Baus des del 2018 amb l'espectacle Manes amb el que han fet gira per Europa. Ha format part en diverses obres de teatre com "Ex todos tenemos uno", "Matar Caballos", "La Caída de los Cerezos" i actualment al musical "La 39, ja et trucarem").

A nivell audiovisual ha protagonitzat diversos curtmetratges, també hi ha participat llargmetratge "Apocalipsi Z: El principio del fin"

Llegir-ne més
No items found.
Maria Calvet

Maria Calvet

Graduada per l'Institut del Teatre, en l’especialitat de text, acaba la seva carrera a l’escola Rose Bruford College, d’Anglaterra. Com actriu ha treballat a muntatges teatrals com “Afanys d’amor perduts” al Teatre Nacional de Catalunya, a l’òpera “Manon Lescaut” al Gran Teatre del Liceu o a nivell internacional amb l’obra de teatre “Traumatikon” al Festival Fringe d’Edimburgh, sota la direcció de Teresa Welminska i Adrzej Welminski (Cia. Cricot 2- Tadeusz Cantor). Co-
creadora de la companyia Tastets de Shakespeare i La Depredadora, a on ha pogut desenvolupar la seva faceta de dramaturga i directora.

Ha participat a les sèries de televisió “La Riera”, “Com si fos ahir” (TV3), el llargmatratge “Els passos perduts” de Jordi Cadena, el curtmetratge “Podria”, de Jordi Perdigó i Cristina Aldehuela o el curtmetratge “Newland” d’Ignacio Casals. La seva última feina ha estat a “ Un nuevo amanecer” (Atresplayer). Actualment es troba rodant el llargmatratge “Tras la grieta”, d’Adrià Cerezo.

Compagina la seva feina d’actriu amb la faceta de professora d’arts escèniques amb més de deu anys d’experiència, i sempre intenta mantenir-se activa en el seu creixement com actriu.

Llegir-ne més
No items found.
video preview thumbnail
No items found.

Reserva la teva plaça ara!

Inscriure's

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a info@estudikarloff.com

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a joves@estudikarloff.com