Pep Ambròs
Training

Pep Ambròs

Deixa d'actuar, enfronta't a les escenes per tu mateix

DATES

Del 1 al 5 de juliol (de dilluns a divendres)

HORARI

De 16 a 20:30 h (22,5 hores lectives)

PREU

250 € (225 € amb 10% de descompte Karloff)

Inscriure's
10 % de descompte actors i actrius de Karloff!

Què entenem per actuar? Com definim el concepte d'interpretació? On està el límit entre el «jo» i el «personatge»?

Evidentment, com intèrprets, hem de tenir molt clara la frontera entre la realitat i la ficció. Però al mateix temps, hem de ser conscients que només podem aprofundir en els conflictes que planteja l'escena, des de l'únic instrument que tenim per fer-ho: nosaltres mateixos.

Aquest monogràfic proposa un espai de llibertat per treballar en aquesta direcció. Per trobar, dins nostre, el motor que ens mou dintre de l'escena. I com interpretar-lo sense utilitzar la forma com un simple recurs. Deixem que el contingut ens porti a la forma, però mai a la forma buida de contingut.

Aprèn a entendre les escenes i a tenir autonomia d'anàlisi, a arribar a fons dels conflictes que puguin sorgir, sense por d'embrutar-te amb el fang. Troba en els més petits detalls les majors apostes. I mai deixis de pujar l'aposta.

En resum, conèixer-nos ho suficient com per enfrontar-nos a qualsevol escena amb l'eina que tenim: el jo.

Curs intensiu sense rodatges, no s’entrega material gravat. Es treballarà en català i espanyol indiferentment. Places limitades (14 persones).

Testimoni
No items found.
Pep Ambròs

Pep Ambròs

Format a l'Institut del Teatre de Barcelona, ha ampliat els seus estudis treballant amb mestres com Giles Foreman, Andrés Lima, Neil Labute, Declan Donellan, Stevie Ricard, Mel Churcher, Nikolaj Karpov i una llarga llista deprofessionals de tot el món.

Amb una àmplia trajectòria teatral, el vam poder veure al TNC amb Macbett, a l'espectacle SUCIA al Teatre Akadèmia i, recentment, al Teatre Lliure a Yerma. L’any 2015, va debutar a la pantalla gran de la mà d'Iciar Bollain a El olivo, juntament amb Anna Castillo i Javier Gutierrez. Entre els últims projectes audiovisuals, destaquen la sèrie britànica Who is Erin Carter? i El cuerpo en llamas per Netflix, Citas Barcelona i Madres per Prime Video o la pel·licula 42 segundos dirigida per Dani de la Orden i Alex Murrull.

El 2024 estrena Three Islands, pel·lícula dirigida per Jan-Ole Gerster, juntament amb Sam Riley i Stacy Martin.

Li agrada poder combinar la seva feina com a actor amb la docencia, ja que li permet explorar materials juntament amb els/les alumnes des de la creativitat i la més absoluta llibertat.

Llegir-ne més
No items found.

EQUIP DOCENT

video preview thumbnail
No items found.

Reserva la teva plaça ara!

Inscriure's

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a info@estudikarloff.com

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a joves@estudikarloff.com