Intensiu Setmana Santa 2025
16 hores en 4 dies
DATES
De diumenge 13 a dimecres 16 d'abril de 2025
(4h cada dia)
HORARI
Grups matins: de 10:00 a 14:00 h (iniciació i avançat)
Grups tardes: de 16:00 a 20:00 h (iniciació i avançat)
PREU
195 € (16 hores lectives en total)
175,50 € ex/alumnes Karloff (10% descompte)
CURS INICIACIÓ
En aquest curs de 16 hores lectives s'ofereixen les eines necessàries d'aprenentatge perquè l'alumnat pugui tenir una primera aproximació al llenguatge de la interpretació per a cinema i televisió. Cada alumne/a treballarà un monòleg i una breu escena en parella que serà triada per l'equip docent de Estudi Karloff i enviada dies abans perquè es pugui memoritzar el text i portar-lo après el primer dia de curs.
El treball està enfocat perquè els intèrprets puguin familiaritzar-se amb la càmera i siguin capaços de mostrar-se tal com són incorporant les circumstàncies de l'escena i el text. A través de les escenes memoritzades i d'alguns exercicis, se'ls ajuda a transmetre amb la mirada, la veu i el cos la veritat de la història que estan interpretant.
L’escena i el monòleg rodats durant l’intensiu seran editats i enviats a l’alumnat després del curs!
CURS AVANÇAT
Curs presencial destinat a l’alumnat que ja hagi estudiat mínim un any d'interpretació amb càmera o hagi tingut alguna experiència professional en la indústria cinematogràfica.
Durant aquestes 16 hores es treballaran escenes triades per l'equip docent de l’Estudi Karloff i s'aprofundirà en el subtext, les possibilitats d'acció de l'escena, el recorregut emocional i la creació de personatge. Un intensiu per aprofundir coneixements i seguir entrenant tècnica i emocions davant de càmera.
L’escena i el monòleg rodats durant l’intensiu seran editats i enviats a l’alumnat després del curs!
Places limitades amb grups molt reduïts (12 alumnes / grup). Els grups d’alumnes seran formats segons edat i experiència.
Núria Deulofeu
Llicenciada en Comunicació Audiovisual i emprenedora, també és cofundadora de la companyia teatral Dara, amb qui ha actuat a iMe, Mars Joan, Likes, Claqué o no, Els pastorets de la Martina i El Catalón.
Nominada als Premis Butaca per la seva Rosalina al clàssic Com us plagui de Shakespeare i amb diversos reconeixements televisius, ha actuat en múltiples sèries, llargmetratges i obres de teatre, entre elles Who is Erin Carter, coproducció de Netflix i Left Bank Pictures, La Riera, Buga Buga, Ventdelplà i al programa satíric Polònia, entre d’altres.
Darrerament, ha acabat les gires dels espectacles Kalumba, dirigida per Iago Alonso i Violències masclistes, projecte que també ha produït.
Té una àmplia experiència impartint classes a adolescents i aporta una combinació de frescor i coneixements per assegurar que els joves iniciïn la seva carrera amb passos sòlids. Molts dels seus joves alumnes ja treballen en produccions com Élite, Jo Mai Mai, La Academia, La mirada de la Fiona, El maestro que prometió el mar...
Darrerament també ha estat treballant de coach per adolescents a pel·lícules nacionals en set com en el projecte Millor lallengua.
Àlex Maruny
Àlex Maruny, actor nascut a Barcelona, es forma al Centre de l'Actor de Lorena García de les Bayonas i a l'escola Estudi per l'Actor de Laura Jou. També ha participat en diferents workshops de John Wild, Mel Churcher i Juan Codina.
En l'àmbit audiovisual, comença la seva carrera cinematogràfica amb el projecte A 3 metros sobre el cielo de Fernando G. Molina, i posteriorment participa en pel·lícules com El club de los incomprendidos de Carlos Sedes, Barcelona Nit d'Hivern de Dani de la Orden o Promoción Fantasma de Javier Ruiz Caldera, entre d'altres. També l'hem vist a sèries de televisió com Polseres Vermelles, Drama, Cites, Benvinguts a la família o L’última nit del karaoke.
Internacionalment, ha treballat en diferents pel·lícules com Risen de Kevin Reynolds, The Promise de Terry George o Escape Room d'Adam Robitel.
Actualment compagina el seu treball d'actor amb la realització audiovisual.
Damià Serra
Graduat a l'ESCAC en l'especialitat de Direcció.
El seu primer curtmetratge anomenat En la azotea es va estrenar a la Berlinale i va ser nominat als Goya i Gaudí del 2017. L'han seguit Yo nunca (2018) i Moros en la costa (2019), amb divers recorreguts nacionals i internacionals.
En teatre ha escrit i dirigit Pau, una obra de micro teatre que combinava teatre amb cinema i que va estar 14 setmanes a Barcelona i 7 a Madrid.
A més a més, ha coescrit i ha codirigit la sèrie Dieciocho per la plataforma PlayZ, conjuntament amb À punt i IB3, sobre una història d’amor i d’immigració en l’adolescència. Com a director i guionista també ha treballat pel productor Fernando Bovaira i la seva productora MOD.
Actualment, compagina la docència en diversos centres d’interpretació i de cinema amb la preproducció de Finde, el seu primer llargmetratge.
Reserva la teva plaça ara!
Inscriure'sSi tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a [email protected]
Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a [email protected]