Cintia Ballbé, David Matamoros, Gemma Blasco i Carles Torrens
Training

Cintia Ballbé, David Matamoros, Gemma Blasco i Carles Torrens

14ª edició, Directors/es a seguir

DATES

Del 15 al 25 de juliol

I 26 de juliol sessió final amb Pep Armengol

HORARI

De dilluns a dijous de 16h a 20h

Divendres 26 de juliol de 16h a 20h

PREU

480 €

Actors/actrius Karloff tenen 10% de descompte (432 €).

Inscriure's
10% de descompte per a actors i actrius Karloff!

Aquest intensiu pretén posar en contacte actors i actrius i directors/es professionals amb una projecció molt prometedora, que volen investigar i continuar treballant dia a dia per cultivar el seu talent i la seva xarxa professional.

Durant 8 sessions passaran cada dos dies per l'estudi 4 directors/es per treballar una escena amb cada actor/actriu i enregistrar-la. Els participants treballaran amb directors/es d’estils i recorreguts diferents, amb el seu propi enfocament artístic i tècnic dins del món cinematogràfic.

Una oportunitat única per a un entrenament intensiu amb 4 maneres diferents de dirigir, en una pràctica que s'acostarà molt a un rodatge real!

I a més, comptarem amb la participació especial del director de càsting PEP ARMENGOL!

Pep Armengol, tancarà el curs amb una sessió per revisar i analitzar les escenes rodades durant l'intensiu, amb l'objectiu d'elaborar impressions detallades i orientar als actors/actrius sobre com aprofitar al màxim l'extens material recopilat durant les sessions anteriors i continuar creixent en la seva carrera professional.

Tot el material gravat serà entregat en la seva versió original.

Testimoni
No items found.
Cintia Ballbé

Cintia Ballbé

Actriu, guionistai directora, nascuda a Barcelona al 1991. És graduada en Comunicació Audiovisual, té un Màster en Gestió Cultural i formació com a actriu a l’estudide la Nancy Tuñon i al de l’Stella Adler a Nova York, entre altres mètodes d’interpretació.

Amb àmplia experiència en cinema, davant i darrera de càmera, i en la creació escènica, ha treballat com ajudant de direcció en cinema als equips de direcció d’Isabel Coixet, Silvia Quer, Juan Cruz, José Corbacho o Paco Plaza, entre altres. Va viure any i mig a Nova York, on va assistir la gestió artística de la companyia teatral The Actors Theatre Workshop i va col·laborar en diferents projectes independents als departaments de direcció i producció. També, ha treballat més de deu anys de realitzadora de publicitat digital al Grup Mediapro.  

L’any 2021 funda la productora Phantasmata, amb la que estrena a Filmin la mini-sèrie Contiguo. És seleccionada al Showcase de Pilots de Ficció del Serielizados Fest is’estrena a televisió a Betevé al març de 2022. El mateix any, dirigeix el curtmetratge Andy y las demás, que s’estrena a la Mostra FIRE!!2021 de Barcelona i participa al laboratori de creació FIRE!!Lab d’aquest festival, amb un guió de llargmetratge en desenvolupament. Andy y las demás és seleccionat a més de 30 festivals i al concurs decurtmetratges de Versión Española i SGAE pel qual s’estrena a televisió a TVE2 al juny del 2022. Escriu i co-dirigeix POVcast, la primera sèrie-documental sobre el format dels podcasts, disponible a la nova plataforma de Fundació La Caixa, CXF+. A arrel d’endinsar-se en aquesta indústria sonora, produeix el podcast La Prisa Mata. A inicis del mateix any comença el desenvolupament d'una sèrie de ficció d’una idea original per a The MediaproStudio, compaginant aquesta feina amb altres projectes independents en cinema iteatre: fa l'ajudantia de direcció del llargmetratge Hate Songs, dirigida per l'Alejo Levis, i de l'obra de teatre Bèsties, dirigida pel Pau Roca.

És, de manera intermitent, docent d’interpretació per a càmera en vàries escoles a Barcelona.

Llegir-ne més
No items found.
Gemma Blasco

Gemma Blasco

Graduada l’any 2014 en direcció i guió cinematogràfic a Bande à Part, Escuela de Cine de Barcelona. Ha escrit i dirigit curtmetratges, publicitat i audiovisuals per a teatre. Ha tingut l’oportunitat d’experimentar en diferents formats i suports (8mm, en 16mm, en digital i en MiniDV.) i ha assistit a nombrosos workshops com “Filmando en Barcelona con Abbas Kiarostami”. L’any 2015, el seu curtmetratge Formas de Jugar rep el premi al millor curtmetratge de la secció Noves Visions del Festival Internacional de Cinema de Catalunya – SITGES 2015. L’any 2017, rep una ajuda del ICAA per dirigir el seu curtmetratge Jauría, estrenada el 2018 en la Secció Oficial del Festival de Málaga. Posteriorment, viatge per festivals de renom com els de Sitges, Abycine, Festival de Cine de Madrid, ALCINE, Gijón, Almería, Amiens, BogoShorts, entre d’altres, aconseguint la preselecció als Premis Goya 2019 i sent candidat finalista als Premis Gaudí 2019. Al 2018, cursa el taller “La construcción del personaje” a la prestigiosa escola de cine EICTV (Cuba), on desenvolupa la sinopsi del seu segon metratge La Furia, que mescla esdeveniments autobiogràfics amb temàtiques fraccionades. El Festival Internacional de Cine de Gijón-FICX 2018 estrena el seu primer llargmetratge experimental, El Zoo. Després, passa pel festival LPA Las Palmas i la seva estrena en català té lloc al D’A 2019.

El seu projecte de guió La Furia es seleccionat a la Ayuda Dama tutoritzada pel guionista Michel Gaztambide i, posteriorment, al Mallorca Talent Lab (FILMIN) i Sources- 2Catalonia2020. Al 2021, el projecte passa pels mercats i tallers Studio+ (New Horizons), Brussels co-Production Market, guanyant el premi Music&Cinema, Abycine Lanza i el Torino Film Lab extended, tutoritzada per Ori Sivan.

Forma part del Encuentro de Coproducción del FICG 2021 (Mèxic), guanyant dos premis d’indústria. Ha treballat per MOD Producciones en el desenvolupament d’una sèrie de ficció. L’any 2021, queda a la shortlist de 9 candidats finalistes per a la Residence de la Cinéfondation (Cannes) amb el seu projecte La Furia. Actualment, està motoritzada per la directora Carla Simón, gràcies al programa CIMA Mentoring 1to1, mentre prepara nous projectes de ficció.

Llegir-ne més
No items found.
Carles Torrens

Carles Torrens

Nascut al 1984, es va criar a la seva ciutat natal, Barcelona, fins als 18 anys, quan va mudar-se a Los Ángeles, California, per cursar la carrera en direcció cinematogràfica. Al 2006, un any abans d’acabar els seus estudis, va guanyar el premi Fotogramas pel seu curtmetratge Coming to Town, iniciant així una prolífica carrera com cortometrajista que inclou el multipremiat Sequence, guanyador del Premio Canal Plus a Clemont-Ferrand i nominat a Sitges, Tribeca i molts altres festivals de prestigi.

Amb 26 anys, Torrens dirigeix la seva primera pel·lícula comercial, Emergo, una coproducció internacional escrita i produïda per Rodrigo Cortés i estrenada a més de 30 països. Des d’aleshores, ha dirigit dos llargmetratges més: Animal de Compañía rodada íntegrament a Los Ángeles amb Dominic Monaghan de protagonista, estrenada al festival South By Southwest en Austin, Texas, i guanyadora del premi al millor guió en el Festival de Sitges al 2016; i la incipient Apocalipsis Z: El principio del fin, una producció de Nostromo Pictures i Amazon Prime basada en el best-seller homónim de Manel Loureiro, amb estrena a finals del 2024.

Des del 2018, resideix a España, on ha dirigit capítols per a les sèries de televisió Vis a Vis, Malaka, El Ministerio del Tiempo, El Internado: Las Cumbres, Feria, Sky Rojo i Citas: Barcelona.

Llegir-ne més
No items found.
David Matamoros

David Matamoros

Llicenciat en Dret i MBA per la Universitat Blanquerna (Ramon Llull) de Barcelona. Amb més de 20 anys de trajectòria, ha produït des d’animació a ficció i inclús documental, així com ha participat de guió i direcció.

La seva aliança amb Lars Von Trier i Zentropa l’han portat a rebre tres nominacions als Premis Oscars per La Caza, Un asunto real i En un mundo mejor, guanyant amb aquesta última. També és habitual dels festivals internacionals de prestigi, amb pel·lícules com La casa de Jack de Lars Von Trier i en la seva filmografia com a productor destaquen Menú degustación, Evolution, Vulcania, Breve historia del planeta verde (guanyadora del Teddy Award en la Belinale 2019) i El Hoyo (guanyadora de Toronto i Sitges al 2019), la qual va ser la pel·lícula en llengua no anglesa més vista de la història de Netflix.

L’any 2019, inicia el seu llargmetratge de ficció amb la codirecció d’Isaac (IFFI Goa 2021, Màlaga, IFCG 2020) juntament amb Ángeles Hernández. El seu segon llargmetratge, Astronauta, serà ara en solitari i naixerà alhora que prepara els rodatges per les pel·lícules d’animació Hanna y los monstruos i Dalia y el libro rojo.

Tanmateix, ha escrit Distribución Cinematográfica i és professor en matèria de producció i expert en mercat internacional i pitching.

Llegir-ne més
No items found.
Pep Armengol

Pep Armengol

Director de càsting internacional, actor, docent i productor audiovisual. Inicia la seva carrera com a actor el 1975 al teatre independent, cinema i televisió.

L’any 1988, inicia com a director de càsting i, des de llavors, ha treballat i descobert talents per a més de 200 projectes nacionals i internacionals de cinema i televisió.

Ha coproduït cinc telefilms per a TV3.

Ha impartit docència a actors i directors en escoles prestigioses com ara l'EICTV (Escola Internacional de Cinema de Cuba), l'Institut de Teatre, la UPC, l'ESCAC. A més a més, és membre fundador de l'International Casting Directors Network i de l'ACC (Acadèmia del Cinema Català).

Alguns dels seus treballs recents a destacar són Nacho XXL de Bambú Prod., Toutes pour one del Dir.Houda Benyamina (França), Proyecto Samana del Dir. Rafa Cortés (Rep Dominicana), Mamma qui comando io del Dir. Federico Moccia (Itàlia), We Were the Lucky Ones de 20 TH television (EEUU), Saben aquell que... del Dir. David Trueba, El Rei Peret del Dir. Esteve Rovira, entre d’altres.

Llegir-ne més
No items found.
video preview thumbnail
No items found.

Reserva la teva plaça ara!

Inscriure's

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a info@estudikarloff.com

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a joves@estudikarloff.com