Enric Folch
Training

Enric Folch

La comèdia, el gènere més misteriós

DATES

Del 17 al 20 de juny (de dilluns a dijous)

HORARI

- De 9:30 a 14:30 h

- De 16 a 21 h

(20 h lectives)

PREU

290 € (261 € amb 10 % de descompte Karloff)

Inscriure's
10 % de descompte actors i actrius de Karloff!

Aprendre a extreure del guió les claus d’una seqüència, o del personatge, o de la pel·lícula o sèrie, es pot convertir en una eina poderosa i molt eficaç per l’actor. Aquest curs t’ho demostrarà i et dotarà de nous recursos essencials per desenvolupar un personatge. Recursos reals i molt pràctics pel treball en cinema o en TV.

Actuar per la càmera exigeix d'uns coneixements tècnics indefugibles. En el curs, els detallarem i els posarem en pràctica.

La comèdia, el gènere més misteriós

Treballarem especialment la comèdia, el gènere més desconcertant, personal i inclassificable que existeix, i que, al capdavall, és una meravellosa porta per aprofundir en altres gèneres, com el drama.

El càsting

També ens ocuparem de com encarar el procés de càsting per a la càmera d’una manera eficient i mentalment sana.

En conjunt, analitzarem i assajarem, amb els alumnes, escenes de cinema d’una certa complexitat. A partir d'aquí, com una mena de joc deductiu, n'extraurem tot el coneixement i la posarem en escena, investigant les claus per comunicar-nos amb fluïdesa amb el director i treure'n tot el rendiment. En resum, mirarem de trobar el diccionari director-actor.

Descobrirem com el primer pas de la direcció d’actors i actrius es produeix a la fase de guió; el segon, en el càsting; el tercer, en els assajos; el quart, en el rodatge; i el cinquè, en el muntatge. En paral·lel, treballarem conceptes de guió (estructura, gènere, to, ritme, subtext, intencions, objectius...) que, tot i que d’entrada ens semblaran aliens, acabarem descobrint que són potentíssims aliats de la feina de l’actor i de l'actriu davant d’una càmera.

Places limitades! 14 pax

Testimoni
No items found.
Enric Folch

Enric Folch

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i va obtenir matrícula d'honor en Direcció, Guió i Muntatge a The London International Film School.

Ha estat director de sèries de televisió com Doctor Mateo o Cuestión de Sexo i guionista i director de cinc llargmetratges de ficció realitzats per la TV, com El Mètode Grönholm (basat en l'obra de teatre aclamada internacionalment) i la multipremiada Tempus Fugit, guanyadora d'una desena de premis a festivals internacionals de cinema itelevisió, molts de tall fantàstic. Al seu vessant de documentalista, l’any 2019 va ser el director on-set de la prestigiosa sèrie documental d'Amazon Prime Video All or Nothing: Manchester City, nominada a l’Emmy.

Actualment, està donant els tocs finals a The Devil On Wheels, llargmetratge documental sobre la primera pel·lícula de Steven Spielberg, Duel (aquí, El Diablo sobre Ruedas), i el culte que l'envolta.

Imparteix classes a l’ESCAC i a altres escoles de cinema i interpretació.

Llegir-ne més
No items found.

EQUIP DOCENT

video preview thumbnail
No items found.

Reserva la teva plaça ara!

Inscriure's

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a info@estudikarloff.com

Si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres a joves@estudikarloff.com